Echipa ArmyPaintball participa la Strada Copiilor 2015

Duminica, 27 Septembrie, Echipa ArmyPaintball.ro se va alatura evenimentului Strada Copiilor, parte a festivalului cultural în aer liber, Strada de C’Arte.
Echipa "ArmyPaintball.ro" si "Freelancer Web Design AlexBerendei.com" sprijina educatia si dezvoltarea capacitatilor artistice a copiilor prin oferirea unor cadouri surpriza participantilor la atelierele organizate de Institutul de Management și Dezvoltare Durabilă.

In acest an, festivalul se va desfășura în arealul statuii ecvestre a Regelui Carol I din faţa Bibliotecii Centrale Universitare “Carol I” din Bucureşti (Calea Victoriei nr 88, sector 1).

Continuând proiectul iniţiat în urmă cu patru ani, de promovare a artelor şi culturii, IMDD organizează “Strada Copiilor”, care reuneşte activităţi destinate copiilor cu vârste cuprinse între 3 - 14 ani şi adolescenţilor. Conceptul Strada Copiilor are la bază un set de ateliere cu caracter cultural și educativ, menite să îi introducă pe cei mici în lumea artei și a educației non-formale, să îi ajute să își dezvolte abilitățile.

Va asteptam duminica, 27 septembrie 2015, de la ora 11:00 pe Strada Copiilor !