Dotari

Sala este situata in Grand Arena Mall,acesta are o suprafata de 1050 mp, dispune de vestiare si dusuri pentru femei/barbati cat si de un spatiu de receptie unde jucatorii pot savura o bautura racoritoare dupa o partida de paintball epuizanta. Temperatura in sala este de aproximativ 18-20 grade pe perioada iernii si de aproximativ 20-25 grade pe perioada verii. Programul este urmatorul luni-joi 10:00-22:00 / vineri-duminica 10:00-01:00,acesta se poate prelungii in functie de numarul jucatorilor.

Dispunem de asemenea de doua spatii generoase pentru petreceri – Sala Kosovo si Sala Afganistan- cu o capacitate de 50, respectiv 30 persoane, decorate in stil militar, in care copiii dumneavoastra isi pot serba ziua de nastere. Salile prezinta decoruri de camuflaj, exponate militare, uniforme de razboi, masti de gaze, iar in sala Kosovo, scaunele sunt reprezentate de cutii de munitie! Desigur fara explozibil!!!!!:-) Plafonul este acoperit cu plasa de camuflaj, astfel incat nimeni nu va poate descoperi!

Sala Kosovo

Sala Afganistan

Echipamentul consta in salopete speciale, din material dens, care amortizeaza socul loviturii, sau in uniforme, tip panatalon si camasa, cu model de camuflaj, pe sub camasa, folosindu-se veste speciale. Jucatorii vor primi arme Tippmann, cu butelii in miniatura cu CO2. De asemenea, fiecare jucator va purta in mod obligatoriu, o casca speciala. Regula numarul 1 a jocului este ca in sala de joc, nici un jucator nu are voie sa scoata casca, pentru siguranta si propria protectie.

Ce poate fi mai incitant decat sa iti aniversezi ziua la un meci de paintball cu prietenii, urmat de o pizza calda si un tort savuros? Muzica este prezenta permanent, voia buna de asemenea, iar echipa ArmyPAINTBALL este la dispozitia dumneavoastra, atat pentru instructajul necesar in sala de joc, cat si pentru echiparea copiilor si intretinerea unei atmosfere cat mai placute.