Team Building

Paintball-ul este ideal pentru teambuilding. Din ce in ce mai multe firme practica acest sport ca o modalitate de sudare a echipelor si de detensionare a conflictelor, oferind totodata o experienta de neuitat angajatilor.

Multe companii profita de procesul de formare si sudare al echipelor, pe terenul de Paintball si obtin rezultate nebanuite in activitatea lor.

Este un sport in care este foarte importanta comunicarea, care intareste caracterul, jucatorii invata despre spiritul de echipa, castigand incredere in ei insisi, dezvola abilitati de lideri şi se distreaza eliberandu-se in acelasi timp de stres.

Jocul consta in proiectarea cu ajutorul unor pusti speciale (marker) a bilelor de vopsea care in momentul impactului se sparg, marcand astfel adversarul. Bilele sunt de fapt capsule cu gelatina alimentara, biodegradabile si nontoxice.

AVANTAJE ANGAJATOR

* puteti distinge usor simpatiile / antipatiile dintre angajati prin modul de formare al echipelor.
* se sudeaza relatiile sociale intre angajati, rezultand un mediu de munca mai placut, avand ca finalitate cresterea productivitatii si a serviciilor prestate de angajat.
* posibilitatea descoperii de noi lideri, prin asumarea rolurilor în cadrul echipei.

AVANTAJE ANGAJAT

* este un sport cu consum mare de energie. Ca urmare a practicarii acestuia, angajatii isi vor mentine forma fizica.
* iese din monotonia job-ului, imbunatatindu-si starea psihica.

Nota* La cerere Echipa Army Paintball Bucuresti se poate deplasa in orice colt al tari pentru a va creea un teambuilding reusit. Venim cu o gama varita de activitati precum Paintball,Tir cu arcul,Tir cu replici de tip Airsoft,Cursuri de Supravietuire Urbana,Cursuri de Supravietuire in medii ostile,Cursuri de prim ajutor.

Portofoiliu client :

Bitdefender Romania

Max Bet Bucuresti

Restaurant Argentin

Societatea Companiilor Hoteriere Grand

Eco Neutralizare

Pure Media

Wipro Tehnologies

Hotel “For you” Bratislava

Big Step Cloud

Organistation Consulting

Vertiba Software

Alro Slatina

Direct Call Center