Petreceri copii

Este momentul pentru cea mai tare petrecere de ziua copilului tau!

Army Paintball este o optiune deosebita pentru copii de a-si serba ziua de nastere. Copiii sunt foarte incantati intrucat sunt imbracati in costume speciale, au arme si casti de protectie, fiind asemeni unor agenti in miniatura din trupele speciale. Foarte important este training-ul care li se face si care ii responsabilizeaza foarte mult in vederea unei bune desfasurari a jocului. In jocul de paintball, se pune un accent deosebit pe respectarea masurilor de siguranta a fiecarui jucator in parte. Poate unul dintre cele mai importante aspecte este ca participa la un joc real si nu doar la o simulare in fata calculatorului.

In ambele sali de care dispunem, se pot desfasura petreceri de copii, la care pot participa pana la 50 de invitati. Salile sunt puse la dispozitia dumneavoastra pe o perioada de 3 ore, timp in care copiii participa la doua partide de paintball. In plus fata de inchirierea salii si jocul de paintball, va putem oferi si pizza, de la Jerry's, precum si bauturi racoritoare.

Pentru copii este o mare distractie sa participe la acest joc si de cele mai multe ori revin cu colegii lor pentru a repeta aventura numita Army Paintball!

Va asteptam sa experimentati alaturi de noi un alt tip de petrecere, cu totul special, pentru copiii dumneavoastra, si suntem convinsi ca nu veti regreta alegerea facuta!

TARIFE PETRECERI COPII

Pachetul pentru petrecerea pentru copii include o sala de petrecere, pusa la dispozitia dumneavoastra pentru o perioada de 3 ore, timp in care copiii vor juca doua meciuri de paintball.

Nr. Participanti Tarif (Petrecere: 3 ore) Pachetul contine
Pana in 10 participanti, inclusiv tarif fix – 900 lei / aniversare 2000 BILE
peste 10 participanti 90 lei / participant 200 BILE / participant

* Pret bile suplimentare – 150 lei / punga de 500 bile